In Announcements

Conquer Gaming on kiinnittänyt itselleen uuden CS:GO-joukkueen. Kyseessä on tähän asti Menacen nimen alla pelannut tähtiviisikko, joka pelaa parhaillaan mm. Elisan CS:GO-liigaa.

Conquerin johto on erityisen innoissaan uudesta kiinnityksestä ja toivottaa joukkueen lämpimästi tervetulleeksi Conquerin perheeseen!

Uusi kokoonpano on seuraava:

Niko “Nksu” Luhaniemi
Samu “Samppa” Kylmälä
Olli “oopee” Piispanen
Kristian “ViOLEX” Lindqvist
Joona “Sm1llee” Holmström

Ensimmäisen kerran joukkue pukee Conquerin punamustavalkoisen peliasun päälleen ensi viikonloppuna Grail Quest -pelitapahtumassa. Tapahtumassa pelataan Elisa Viihde CS:GO -liigan ratkaisupelit, joihin Conquerin lisäksi osallistuvat Kova Esports, SJ Gaming ja Helsinki REDS.

Elisan liigan lisäksi joukkue pelaa tällä hetkellä Telian CS-liigan korkeimmalla sarjatasolla. Sopimusteknisistä syistä joukkue pelaa kyseisessä liigassa kuluvan kauden vielä Menacen nimen alla, mutta toimii Conquerin rivissä.

Joukkueen pelaaja Kristian Lindqvist oli erittäin tyytyväinen uuteen sopimukseen:

Conqueriin liittyminen merkitsee meille paljon. Tiedetään, että päästään hyvään kotiin, jossa pystytään keskittymään täysillä pelaamiseen, mikä edesauttaa parempien tuloksien saavuttamista. Hyvillä mielin lähetään ensi viikon Grail Quest -tapahtumaan Conquerin alla ja toivotaan, että pystytään jo tässä vaiheessa näyttämään vahvuutemme. Finaalipaikkahan on tietysti se ainut vaihe, jossa aletaan olemaan tyytyväisiä. Vähintään kolmossijaa lähetään hakemaan, mutta finaalipaikka on tavoitteena.

 

 

 

 

Recent Posts