Jimm's

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri. Yhteistyön alkaessa Conquer Gaming saa heti striimikäyttöönsä Jimm’s-pelitietokoneet, sekä CS:GO- ja striimitiimi varustetaan asianmukaisilla pelivarusteilla.

NOORD

Noord on vaikuttajamarkkinoinnin ja mediatuotannon kokonaisvaltainen kumppani. Saatte tulokselliset vaikuttajamarkkinoinnin kampanjat aina vaikuttajavalinnoista tuotantoon. Saman katon alta myös ääni- ja videotuotanto laadukkaasti kaikkiin tarpeisiinne.

MyProtein

Olemme johtava urheiluravitsemusbrändi, joka tuottaa laajan valikoiman laadukkaita tuotteita, kuten proteiinijauheita, vitamiineja ja mineraaleja, runsasproteiinisia elintarvikkeita, välipaloja sekä urheilutekstiilejä.

Vuonna 2004 perustettu Myprotein on tällä hetkellä Euroopan johtava toimija. Manchesterissa sijaitsevan toimipisteemme kautta operoimme yli 70 maahan omistautuneen henkilökunnan, urheilijoiden ja aktiivisten vaikuttajien kautta. Joka päivä työskentelemme innostaaksemme kaiken ikäisiä miehiä ja naisia uskomaan heidän omaan kuntoilupotentiaaliinsa ja ravitaksemme heitä saavuttamaan sen.