In Yleinen

Toivottakaa tervetulleeksi Conquerin uusin yhteistyökumppani, Noord!

Noord on vaikuttajamarkkinoinnin ja mediatuotannon kokonaisvaltainen kumppani. Heidän kautta voimme tarjota räätälöityjä vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoita aina vaikuttajavalinnoista tuotantoon asti. Lisäksi he pystyvät tuottamaan laadukasta ääni – ja videotuotantoa kaikkiin tarpeisiin!

”Elektroninen urheilu kasvaa koko ajan ja yhä useammat yritykset näkevät potentiaalin alan tarjoamissa markkinointi mahdollisuuksissa. Conquer on koko Suomen suurin vaikuttaja Twitchissä, joten meille on itsestäänselvyys aloittaa yhteistyö Noordin ammattilaisten kanssa. ” , kommentoi Conquer Gamingin toimitusjohtaja sekä perustaja Jyri Karvanen.

Lue Noordin kirjoittama artikkeli Twitch-markkinoinnista tästä!

”Mahtavaa saada Noord kumppaniksemme! Vaikutuimme heti ensi tapaamisella heidän ammattitaidosta niin tuotantoon kuin uusiin ideoihinkin! Ja sitähän tämä meidän ala pääasiassa on, sisällön tuottamista! Uskomme, että kumppanuudesta on hyötyä niin kaikille meidän striimaajille yksilöinä kuin myös koko organisaatiolle. Niinkuin Noordin slogani kuuluu, me tehdään vaikuttavaa markkinointia. Yhdessä ja omalla tyylillä!” – Eetu Hämäläinen, Markkinointipäällikkö, Conquer Gaming.

Recent Posts
joy actormerchandise