In Yleinen

Uunituoreen pelaajajulkistuksen lomassa joukkueen nuorukainen Mikael ”Mikzuuu” Selander kertoi omia ja joukkueen kesäkuulumisia.

Kesällä on tullut pidettyä huolta nesteytyksestä näinä helteisinä päivinä. Hauskin setti varmaan oli Ruisrock. Pääsin kanssa juuri muuttamaan Hämeenlinnaan ja kamat alkaa pikku hiljaa olemaan paikoillaan niin voi alkaa ottamaan taas CS-tunteja alle.

Kesän alussa tehtiin pelaajamuutos ja ehdittiin reenata vain alle 2 viikkoa ennen loman alkua. Meidän präcci määrä seuraavaa kauteen ja Assemblyille on aika pieni, mutta tavoitteena on vähintään päästä Playoffeihi ja siit sit peli kerrallaa. Joel (jelo) kans tulee kohta Ranskasta takas Suomee ja lupas ottaa elämänsä formin!

En oo varmaa vuosiin pitänyt näin pitkää ”CS lomaa” mikä kyl tekee tosi hyvää ja jaksaa taas tulevalla kaudella painaa täysiä. Jere (Elfern) on parantanu meidän peliympäristöä todella paljon ja tuntuu et jengi taas nauttii pelaamisesta mikä boostaa tätä touhua kaikilla mahdollisilla tavoilla.

Ei oo ollu vielä sellaisia päiviä ku Jereltä ei ois oppinu jotain uutta ja uskon et tullaan pääsemään pitkälle ajan kanssa.

Seuraavan kerran Conquer CSGO nähdään tositoimissa Assembly Summer ’22 -tapahtuman yhteydessä pelattavassa LAN-turnauksessa! Lisätietoja turnauksesta löydät täältä!

Recent Posts