In Yleinen

Vuoden 2020 lopulla alkanut yhteistyö saa jatkoa, kun Conquer Gaming sekä Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store, ovat sopineet jatkosta aina vuoden 2021 loppuun asti. Yhteistyön alkaessa Conquer Gaming sai heti striimitiimillensä käyttöön Jimms-pelitietokoneet, Nitro Concepts -pelituolit sekä ison kasan End Game Gear -pelituotteita. Myöhemmin yhteistyön tuloksena järjestettiin myös esimerkiksi huiman suosion saavuttanut CS:GO Striimaajaturnaus, joka keräsi kahdeksan tunnin aikana yli 80 000 näyttökertaa Twitchissä!

Tänä vuonna yhteistyö tulee syvenemään entisestään, ja tulemmekin yhdessä kehittämään paljon mielenkiintoisia konsepteja niin pelaajille kuin katsojillekin.

”Jimm’s on kerrassaan loistava kumppani Conquerille. He tarjoavat meille mahdollisuuden tuottaa täysin uudenlaista sisältöä eri kanaviin, ja siitähän Conquer Gaming nykyisin tunnetaankin. Meillä on upea striimitiimi, jonka suosio kasvaa jatkuvasti. Yhteistyökumppanit ovat tärkeässä roolissa mahdollistamassa monipuolisen sisällöntuotannon, ja onkin todella hienoa että saamme Jimm’siltä konkreettista tukea koko organisaatiolle!”, kommentoi Conquer Gamingin markkinointipäällikkö, Eetu Hämäläinen.

Tutustu Jimm’s PC-Storeen täältä!

Recent Posts
striimaajaturnaus