In Yleinen

Suomen johtava räätälöityjen tietokoneiden valmistaja ja tietotekniikan verkkokaupan pioneeri, Jimm’s PC-Store (www.jimms.fi) ja Conquer Gaming -kilpapelitiimi ovat aloittaneet yhteistyön.

Yhteistyön alkaessa Conquer Gaming saa heti striimikäyttöönsä Jimms-pelitietokoneet ja Nitro Concepts -pelituolit. Samalla CS:GO- ja striimitiimi varustetaan Endgame Gear -pelivarusteilla.

”Jatkamme iloisin mielin kilpapelaamisen mahdollistajana Suomessa tarjoamalla jälleen uudelle yhteistyökumppanille heidän tarvitsemansa työvälineet”, kommentoi Jimm’s PC-Storen toimitusjohtaja Antti Järvinen. ”Haluamme, että suomalaiset kilpapelaajat pysyvät maailman kärkikastissa ja että myös uudet lupaukset nousevat esiin. Siksi myös heidän taustajoukkonsa, kuten tärkeässä asemassa olevat striimajat, voivat tehdä työtään kunnon työvälineillä.”

”Hienoa saada niinkin vahva brändi mukaan kuin Jimm’s! On upeaa, että he lähtevät tukemaan meidän striimaajia ja kilpapelaajia”, kommentoi Conquer Gamingin toimitusjohtaja Jyri Karvanen. ”Conquer Gamingissa asiat tehdään aina omalla tyylillä ja täydellä asenteella. Juuri siihen Jimm’s on mahtava kumppani. Tämä uusi yhteistyö tarjoaa Conquerille mahdollisuuden tuottaa entistä enemmän sisältöä eri kanaviin ja samalla voimme yhdessä Jimm’sin kanssa rakentaa kannustavampaa työskentely-ympäristöä niin striimaajille kuin myös pelaajille!”

Recent Posts
rousena